Джордж Лукас стана биологичен баща за първи път

Джордж Лукас с трите си предишни деца - Кейти (вляво), Аманда и Джет
Снимка: Getty/Guliver

69-годишният американски режисьор, продуцент и сценарист Джордж Лукас за първи път стана биологичен баща на момиче, което се е родило на 9 август.

Създателят на фантастичната сага "Междузвездни войни" и приключенската поредица "Индиана Джоунс" и неговата съпруга Мелъди Хобсън (44 г.), която притежава инвестиционна компания, вече са родители на малката Еверест чрез сурогатна майка.

Щастливото събитие е предхождано и от още един радостен факт, а именно сватбата между Лукас и Хобсън, която се е състояла на 22 юни в калифорнийското ранчо на филмовата легенда. На частната церемония са присъствали над 200 гости, сред които Робърт де Ниро, Глен Клоуз, Опра Уинфри, Харисън Форд, Стивън Спилбърг, Куинси Джоунс и др.

Това е втори брак за режисьора, който поддържа връзка с Мелъди от 2006 г.

Лукас има две осиновени дъщери Аманда (32 г.) и Кейти (25 г.), както и 20-годишен син Джет (20 г.), който също не е негово биологично дете.

През октомври 2012 г. Джордж Лукас продаде филмовата си компания "Lucasfilm" на студията "Дисни" за колосалната сума от 4,05 милиарда долара, като по-късно той заяви, че ще дари по-голямата част от парите за благотворителност в сферата на образованието.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти