Джордж Клуни влюбен отново?

Новата приятелка на Джордж Клуни - Стейси Киблър
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Изглежда, че Джордж Клуни бързо е превъзмогнал раздялата с Елизабет Каналис и даже вече си има нова приятелка.

Стейси Киблър е 31-годишна блондинка, бивша кечистка невероятна късметлийка. Именно тя е новата дама в живота на вечния ерген Клуни.

Папараци са заснели как Стейси паркира джипа си рано сутрин пред къщата на актьора и си тръгва чак късно на следващия ден. Освен това в Туитър Киблър е споделила: "Аз съм в рая! Животът ми не може да стане по-хубав от това. Усмивката не слиза от лицето ми цял ден!"

Що се отнася до Джордж, той не е правил никакви излишни коментари по повод новата си приятелка, но действията му говорят вместо него. Оказа се, че двамата се познават от 4-5 години и най-сетне имат възможност да изживеят страстта си. Клуни е споделил дома си в Лондон, както и италианската си вила на езерото Комо, със Стейси.

Желанието на актьора било двамата да прекарват повече време заедно и да се наслаждават на компанията си.

Що се отнася до бившата на Клуни -- Елизабета Каналис, тя е решила да се посвети на кариерата си. След като разбра, че актьорът наистина няма да се омъжи за нея никога, нито пък иска деца, Елизабета се захвана здраво с мечтата си да стане известна холивудска актриса. Според нейни близки, тя има почти всеки ден срещи с американски продуценти и режисьори и скоро сигурно ще я видим в някоя голяма екшън продукция на Холивуд.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти