Джордж Клуни с важна награда, Амал - с бременно коремче

Джордж Клуни с важна награда, Амал - с бременно коремче
Снимка: БГНЕС

Популярният американски актьор и режисьор Джордж Клуни получи почетен "Сезар" на 42-рата церемония по раздаването на престижните френски кинонагради в Париж.

До него неотлъчно стоеше любимата му жена - съпругата му Амал Аламудин-Клуни. Бременната с близнаци адвокатка грееше в очарователна бяла рокля, специално изработена за нея от Atelier Versace.

Потвърдено: Джордж Клуни и Амал Аламудин очакват близнаци!

Снимка: БГНЕС

В словото си при получаването на приза Клуни призова за защита на свободата в Америкауправлявана от президента Доналд Тръмп. "Ние се описваме като защитници на свободата, но ние не можем да защитим свободата в чужбина, ако я забравим у дома", заяви актьорът, който неколкократно визира Тръмп.

Джордж и Амал Клуни разкриха пола на близнаците си
 
"Светът преминава през важни промени, но не всички са в правилна посока", каза Клуни, който призова да не се смесва опозицията с нелоялността.

Снимка: БГНЕС

Американският актьор се пошегува с коментарите на Тръмп, че Париж вече не е това, което е бил, предаде АП. "Да, никой не иска вече да ходи в Париж, защото тук явно е ужасно", каза Клуни с усмивка, стоящ до съпругата си Амал на червения килим. "Ами ние имаме да поработим по някои неща в САЩ. Мисля, че и вие тук имате някои от същите проблеми, така че, успех!" добави той. 
 
По-рано в реч пред американската организация "Консервативно политическо действие" Доналд Тръмп заяви, че "Париж вече не е Париж" - заради заплахата от тероризъм - и че негов приятел вече не ходи там, припомня АП.

Снимка: БГНЕС

Според френската киноакадемия Клуни е "най-харизматичният артист на своето поколение, притежаващ в пълна степен холивудския блясък, присъщ за големите екранни звезди. Неговият чар, хумор, личност и ангажираност са източник на неувяхващо възхищение!

Прекрасната Амал Клуни и един мъж до нея

Клуни получи отличието като признание за неговия разностранен талант като актьор, режисьор, сценарист и продуцент. 55-годишният холивудски любимец е носител на многобройни награди, сред които "Оскар" за поддържаща роля за "Сириана" (2006) и "Оскар" за най-добър филм като продуцент на "Арго" (2013).

Снимка: БГНЕС

Джордж Клуни е носител и на две награди "Златен глобус" за най-добър актьор за превъплъщението му в "О братко, къде си?" на братята Коен през 2001 г. и за "Потомците" на Александър Пейн през 2012 г.

През 2016 г. друг американски актьор беше удостоен с почетен "Сезар" - Майкъл Дъглас, припомня агенцията. Преди него носители на приза бяха неговите сънародници Кевин Костнър (2013), Скарлет Йохансон (2014) и Шон Пен (2015).

За какво се карат Джордж Клуни и Амал Аламудин?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти