Джони Деп се завръща в съда през юли за нова съдебна битка

Въпреки скорошната си победа във Вирджиния, Джони Деп все още не е приключил с посещенията на съда, научаваме от Entertainment Tonight.

59-годишният актьор се завръща в съдебната зала през юли заради обвинения от 2018 г. за нападение, отправени от бивш колега. Ищецът е Грегъри Брукс, местен мениджър, който е работил по криминалната драма „Град на лъжи“ с участието на Джони Деп. Брукс твърди, че той и актьорът са се скарали, след като Брукс е предал на Деп, че времето за снимки изтича.

В съдебните документи Брукс твърди, че Деп го е нападнал физически, удряйки го два пъти с юмрук в гръдния кош, както и че е причинил „емоционален стрес“ чрез словесни атаки. Освен това се твърди, че актьорът е предложил на мениджъра 100 000 долара, за да го удари с юмрук в лицето. Брукс иск твърди, че заради предполагаемия инцидент е претърпял физическа болка и психологическа травма.

Според документите охраната на Деп са отстранили физически Деп от инцидента, а Брукс твърди, че дъхът на актьора „миришел на алкохол“.

От своя страна Деп заявява, че атаките срещу Брукс са били с цел „самозащита/отбрана на други хора“. Адвокатите на актьора отговориха на делото от 2018 г., твърдейки, че Деп е бил „провокиран“ и Брукс го е карал да се „чувства несигурен“.

Камил Васкес и Бен Чу - адвокатите, които извоюваха победа за Джони Деп в съда

Деп ще се яви в съда „Стенли Моск“ в Лос Анджелис на 25 юли и ще бъде представляван от добре познатия си адвокат Камил Васкес. Към момента не са известни щетите, за които Брукс съди.

След победата на Джони Деп срещу Амбърд Хърд в делото за клевата бившата съпруга на Деп му дължи 10 милиона долара обезщетение, както и 5 милиона долара за наказателни щети. От своя страна, актрисата трябва да получи 2 милиона долара компенсация.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти