Джони Деп с разтърсваща изповед за алкохола, наркотиците и любовта

Джони Деп с разтърсваща изповед за алкохола, наркотиците и любовта
Снимка: netinfo

Напоследък в интернет се появиха доста спекулации около това какво точно се случва с актьора Джони Деп, който се държи и изглежда все по-странно.

Преди броени дни той най-сетне наруши мълчанието си и даде доста откровено и разтърсващо интервю пред списание 'Rolling Stones", в което говори съвсем открито за проблемите си с наркотиците и за житейските си несполуки в последните години.

Пред интервюиращите актьорът не скрил, че навсякъде из имението си има разпръсната дрога, а преди интервюто е употребил известно количество. Признал още, че на месец харчи над 30 хиляди долара за вино. Мениджърите му дори го обвинили в прекомерни разходи, а Деп просто им отговорил следното: „Обидно е да се говори, че съм похарчил 30 000 долара за вино… Защото сумата беше по-голяма”

Деп говори открито и за скандалния си развод с Амбър Хърд и изживяното разочарование.

„Падението ми беше толкова дълбоко, колкото изобщо е възможно. Не можех да понасям болката, а тя беше постоянна”.

Актьорът признава още, че седнал да пише мемоари, за да се справи с емоциите след развода. „Една сутрин си налях водка и пишех, докато сълзите не замъглиха дотолкова погледа им, че престанах да виждам страницата. През цялото време се опитах да разбера с какво съм заслужил всичко това, което ми се случва... Стараех се да бъда добър и да помагам, да не лъжа. За мен истината е най-важното нещо”.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти