Джони Деп пак подмина София, пристигна в Белград

Джони Деп
Снимка: Getty/Guliver

Холивудската звезда Джони Деп кацна изненадващо на летището в Белград, а до последно визитата му е била пазена в пълна тайна. Актьорът пристигна в Сърбия за снимките на филма „Минимата“, където играе в главната роля. Шефът на филмовата къща „Work in Progress“ Александър Тадич, който е един от продуцентите на лентата, заяви, че Деп ще остане в сръбската столица точно шест седмици.

Първата клапа на драмата бе дадена в Япония в края на миналата година. Режисьор е Андрю Левитас, а сценарият е дело на Дейвид К.Кеслър, по едноименната книга на Айлийн Миоко Смит.

Джони Деп ще влезе в кожата на прочутия фотограф Юджийн Смит. Той се прочува със серия снимки по време на Втората световна война. През 70-те години заминава за Япония по поръчка на списание Life. Там документира разрастващата се епидемия в залива Минимата.

Джони Деп
Снимка: Getty/Guliver

Ограничен живак, изхвърлян в морето от местната фабрика, е причина за смъртта на много хора и животни. Правителството остава безучастно въпреки огромната трагедия. Наследниците на жертвите завеждат дело срещу корпорацията, което завършва с изплащане на едно от най-големите обезщетения на всички времена. И до днес болните продължават да търсят своите права в съда.

Според хора от екипа на продукцията, Деп е настанен в луксозен пентхаус в петзвездния белградски хотел „Метропол“. Актьорът разполага със самостоятелен вход в комплекса. Домакините са се погрижили за абсолютния комфорт на звездата от „Карибски пирати“ и са му осигурили професионална охрана, за да го защитят от набези на фенове и папараци.

джони деп
Снимка: Workinprogress

Бившият на Ванеса Паради не е имал никакви специални изисквания за своя престой в балканската столица. До апартамента на Джони се стига през специален вход, който се намира в паркинга на хотела. Пентхаусът е на две нива с прекрасен изглед към центъра на Белград и разполага с три бани. Служителите на хотела нямат никакъв достъп до жилището му. Актьорът е довел със себе си екип от асистенти и двама готвачи.

Първите снимачни дни ще са проведат в специално изградени хангари разположени около реките Дунав и Сава. Ще се снима на няколко локации, а заради метеорологичните условия ще има и студийни снимки, тъй като действието на филма се развива в Япония и САЩ.

Джони Деп
Снимка: Getty/Guliver

„Джони Деп разполага с професионален екип от асистенти, които ще се грижат за всичко, от което има нужда. Над 10 охранители ще го придружават, докато продукцията сменя локациите.

След Сърбия снимките ще продължат в Черна Гора.  Филмът ще удари клапа в градчето Тиват, а локациите са островът на цветята и природния парк Зупа“, сподели Александър Тадич.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти