Джилиън Андерсън – от агент Скъли в „Досиетата Х“ до Желязната лейди в „Короната“

Джилиън Андерсън
Снимка: Getty

Може би я познавате най-вече като агент Дейна Скъли от легендарния сериал „Досиетата Х“, така че новината, че Джилиън Андерсън ще изиграе Маргарет Тачър в четвърти сезон на „Короната“ със сигурност ви е дошла като голяма изненада! 

Сериалите, за които се вълнуваме тази есен >>>

И ние трудно си я представяме в други образи, но ето че Андерсън всъщност има завидна кино кариера, а ролите зад гърба ѝ никак не са малко – „Последният крал на Шотландия“, „Как да губиш приятели и да дразниш хората“, „Джони Инглиш се завръща“, „Големите надежди“, „Пропадането“, „Къщата на вицекраля“, „Секс образование“ и, разбира се, филмите „Досиетата Х“ са само малка част от филмографията на американската актриса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Digital Spy (@digitalspy) on

А ето че сред хитовите сериали, в които участва, сега Андерсън записва и „Короната“ (“The Crown”), в който ще влезе в обувките на Желязната лейди Маргарет Тачър. Първият пълен трейлър за третия сезон току-що излезе, но снимките на сезон 4 вече са в ход. Феновете може би вече са виждали част от каста за предстоящите епизоди на поредицата (като Ема Корин, която ще изиграе принцеса Даяна), но сега друга дългоочаквана историческа фигура направи своя дебют.

Джилиън Андерсън беше снимана на кораб с костюм и прическа, имитиращи визията на бившия премиер. Андерсън бе в кобалтовосиня пола и блуза, слънчеви очила и перлени обеци, а огромната ѝ перука перфектно допълваше познатия образ от 80-те години на миналия век. Визуално ролята на Тачър пасва като ръкавица на Андерсън и нямаме търпение да я видим и в действие в първите тийзъри на следващия сезон, когато образът ще добие още повече плътност!

5 есенни сериала, с които да се сгушиш на дивана >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TV Lovers Italia (@tvloversitalia) on

Маргарет Тачър трябва да се появи в четвърти сезон на „Короната“, което означава, че можем да очакваме с нетърпение да я видим на екран заедно с кралица Елизабет II, изиграна от Оливия Колман. Третият сезон на сериала излиза на 17 ноември по Netflix, а четвърти се очаква не по-рано от 2020 г.

6 сериала от последните 20 години, които никога няма да ни омръзне да гледаме! >>>

маргарет тачър
Снимка: Getty/Gulliver

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти