Джесика Алба - едно талантливо момиче с империя за милиони

Джесика Алба - едно талантливо момиче с империя за милиони
Снимка: Getty/Guliver

Актрисата Джесика Алба е родена на 28 април 1981 година в Помона, щата Калифорния, САЩ. Една от най-чаровните звезди в Холивуд обаче не разчита само на красотата и актьорския си талант, за да успее.

Тя притежава своя собствена еко компания - The Honest Company, която основа през 2011 г.

ТУК вижте снимки от идилични семеен живот на звездата >>>

„Аз извървях пътя от това да забавлявам хората до това да им помагам да водят по-сигурен и по-здравословен живот чрез бизнес, който предоставя образование, общност и продукти”, споделя тя.

Джесика Алба, която има две деца от съпруга си Кеш Уорън допълва още, че многото задължения, с които трябва да се справя ѝ носят както предизвикателства, така и награди.

На гости в прекрасния дом на Джесика Алба

През 2015 година списание Forbes я обяви за най-богатата самоиздигнала се жена в САЩ. Със състоянието си от 200 млн. долара тя оглави класацията. Компанията ѝ произвежда и продава екологични и биологични бебешки продукти – пелени, матернизирани млека, оборудване за хранене, продукти за баня и тяло и тя печели главно от това.

Решението на Джесика Алба да съоснове компанията заедно с още четирима предприемачи, се дължи на собствения ѝ опит като дете с алергизиращи продукти. 

Модни съвети от екипа на Джесика Алба

Когато забременява с първото си дете през 2008 г., тя установява, че продуктите, предназначени за майките и бебетата, предизвикват същите реакции, каквито е имала като момиче.

Що се отнася до филмовата кариера на Джесика Алба, тя не отстъпва на бизнеса. Участвала е в над 50 филма, сред които „ Sin City: Град на греха“, „Фантастичната четворка', „Денят на влюбените“, „Механикът: Възкресение“, телевизионната поредица Dark Angel, “Хъни“.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти