Дженифър Лоурънс се омъжи на луксозна тайна церемония в компанията на популярни гости

Дженифър Лоурънс
Снимка: Getty

Актрисата Дженифър Лоурънс вече е семейна жена!

29-годишната носителка на „Оскар“ и 34-годишният търговец на произведения на изкуството Кук Марони си казаха „да“ в събота, пишe “People”.

Както източник от организацията на празненството сподели по-рано тази седмица, за събитието Лоурънс и Марони са избрали луксозното имение Белкорт в Нюпорт, Роуд Айлънд, построено в края на XIX век и вдъхновено от ловната хижа във Версайския дворец.

В Белкорт двойката е посрещнала 150 гости, сред които и популярни приятелки на актрисата като Ема Стоун, Ейми Шумър, Камерън Диаз, Адел и др.

Церемонията мина без медийно присъствие, но източник на “People” твърди, че в големия си ден булката е носила рокля Dior.

Дженифър Лоурънс и Кук Марони се сгодиха през февруари след по-малко от година връзка. За отношенията им стана ясно публично през юни 2018 г., а източник на “Entertainment Tonight” тогава сподели, че двамата са се запознали през пролетта на същата година. Той описва галериста Кук като „земен“ и още „забавен, много социален и наистина трудолюбив“.

„Любовната история на Дженифър и Кук прилича на приказка“, споделя източникът. „Когато двамата се запознаха, незабавно усетиха привличане, а ние ги дразним, че е било любов от пръв поглед.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти