Дженифър Лопес не е очаквала да възроди романса си с Бен Афлек

Певицата у актриса се появи в сряда в шоуто на Елън Дедженеръс, за да промотира новия си филм „Омъжи се за мен“, и разказа за връзката си с 49-годишния Афлек.


„Дали някога сте си представяли, че всичко се завърта в пълен кръг и завършва по този начин?“ - попита водещата Елън ДеДженерис 52-годишната Лопес.

„Не мисля, че някой е бил по-изненадан от нас", каза тя, смеейки се. "Не, никога не сте си представяли, че може да се случи нещо подобно. Това е нещо прекрасно.“

ДеДженерис показа и корицата на Лопес за изданието на People за любовта.

На корицата от тази седмица Лопес казва пред People: „Никога не съм била по-добре. Просто всички ние се намираме в един много красив момент.“

Лопес призна, че Афлек има нещо общо с това.

„Чувствам се толкова щастлива, щастлива и горда, че съм с него", каза тя. „Това е красива любовна история, че получихме втори шанс“.

дженифър лопес бен афлек
Снимка: Getty

В новия си филм „Омъжи се за мен“ Лопес играе поп звезда, която се омъжва за непознат (Оуен Уилсън), след като годеникът ѝ (Малума) е хванат в изневяра.

Ролята е „наистина забавна и също така катарзисна“, казва Лопес, която е копродуцент на филма и се радва, че „разкрива малко нещо от това какво е да живееш в очите на обществото".

Лопес изпълнява и саундтрака, който включва оригинални песни на нея и Малума. „Песните разказват историята в същата степен", казва тя.

Майка и дъщеря: Дженифър Лопес и Гуадалупе

 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти