Дженифър Анистън по-щастлива от всякога

Дженифър Анистън по-щастлива от всякога
Снимка: Getty/Guliver

В последно време Дженифър Анистън използва всяка възможност, за да демонстрира красивата си, стегната фигура. Това само говори, че тя е започнала да се чувства още по-уверена в себе си и във външния си вид, заслуга за което определено има и приятелят й Джъстин Теру.

В новия брой на американското издание на списание GQ Джен позира за провокативна фотосесия само по сутиен и къса черна пола.

В снимките участва и нейния колега Пол Ръд, когото Анистън е хванала за вратовръзката и разхожда като куче. Двамата участват заедно във филма "Wanderlust"

В интервю за изданието Дженифър споделя, че е много щастлива с приятеля си Джъстин Теру, но в никакъв случай не бърза да има деца.

"Винаги съм си казвала - ако стане, ще стане. Не съм вманиачена от мисълта, че трябва да имам деца. Аз съм спокойна и в мир с това, което ми е писано да се случи."

След това актрисата отрече всички слухове, които се появиха в медиите, че е бременна с тризнаци или близнаци. Тя сподели, че просто е отказала цигарите и това е довело до качването на няколко допълнителни килограма.

Що се отнася до миналото и настоящето си, Анистън откровено призна, че 30-те й години никак не са били приятни, но 40-те, в които се намира сега, са наистина страхотни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти