Джейсън Момоа отговори на твърденията, че има връзка с Кейт Бекинсейл

джейсън момоа кейт бекинсейл
Снимка: Getty

Все още не сме се възстановили от новината, че Джейсън Момоа и Лиса Боне сложиха край на взаимоотношенията си през януари. Месец по-късно обаче таблоидите обявиха, че дават втори шанс на брака си и отново живеят заедно, а Лиса е забелязана все още с пръстен. Ако това не ви е достатъчен повод за съмнение, постът, с който актьорът обяви раздялата, вече е изтрит. Случайност?

И все пак, по време на интервю в нощта на Оскарите актьорът отговори на спекулациите и сложи край на дискусията с категоричното признание: „Не сме отново заедно.“

Джейсън Момоа в нощта на наградите „Оскар“

„Ние сме семейство. Имаме две прекрасни деца“, допълни още 42-годишният актьор, който очевидно продължава да се отнася с любов към всички свои близки – включително Лени Кравиц, бившия съпруг на Бонет, с когото Момоа е приятел от дълго време, и дъщерята на Лиза от първия ѝ брак - Зоуи Кравиц.

От друга страна, това означава, че Джейсън отново е свободен, което е добра новина за много дами, а слуховете за нова жена в живота му не закъсняха.

Фотографи уловиха актьора в компанията на Кейт Бекинсейл на партито след официалната церемония на Оскарите. На снимката виждаме, че двамата изглеждат особено близки, а 48-годишната холивудска красавица носи сакото му и го озарява с широка усмивка.

Е, оказва се, че нещата не са такива, каквито изглеждат.

Момоа споделя пред Extra, че е дал връхната си дреха, докато са разговаряли за Англия, нейната родна страна, където той участва в снимките за филма Аквамен 2:

„Беше много налудничаво. Всички ме питаха дали сме заедно. Не, това е просто джентълменска постъпка, на нея ѝ беше студено.“

На въпроса дали между тях има нещо повече от приятелство, той отговаря:

„Категорично не. Тя просто беше мила, аз също се държах мило. Повече няма да си давам сакото на никого.“

16 години любов: незабравими снимки на Джейсън Момоа и Лиза Бонет

Джейсън се влюбва в Лиза, когато е на едва 8 години, а тя на 20 години, гледайки я на малкия екран.

Момоа признава, че когато за първи път се среща с актрисата (тогава тя на 38-годишна възраст, а той - на 26), е бил „бъркотия“. „Особено когато срещнеш някого, от когото си напълно заслепен, и след това разбереш, че тя е невероятна, интелигентна и забавна, че тя е богиня, а ти си дегенерат“, разказва той. Вижте повече тук.

Връзката им започва през 2005 година, а 12 години по-късно те сключват брак.

През юли 2007 година се ражда първото им дете – Лола Йолани Момоа, а през декември 2008 година семейството им се увеличава с още един член – Накоа-Уолф Манакауапо Намакаеха Момоа.

15 звездни двойки, които са заедно от цяла вечност

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти