Джейсън Момоа и Лиза Бонет дават нов шанс на брака си?

Вярата ни в любовта отново беше разклатена в началото на годината, когато Джейсън Момоа и Лиза Бонет обявиха, че се разделят след 16-годишна връзка. Припомнете си повече тук ► Сърцето ни е разбито: една от любимите ни звездни двойки обяви, че се разделя

Сега обаче приближен до двойката твърди пред изданието HollywoodLife, че 42-годишният Джейсън и 54-годишната Лиза са решили да си дадат нов шанс. Според източника двамата към момента споделят един и същи дом: „Джейсън се премести отново при Лиза преди около две седмици и отново са заедно. Те решиха да направят усилия, вместо да захвърлят нещата, тъй като са инвестирали толкова много един в друг.”

16 години любов: незабравими снимки на Джейсън Момоа и Лиза Бонет

И ако анонимен доближен до звездната двойка не е достатъчен, за да сме сигурни, то ако погледнем профила на Джейсън Момоа в Instagram, ще видим, че постът, с който актьорът обяви раздялата, вече е изтрит. Случайност?

Момоа и Бонет са заедно от 2005 г., а през 2017 г. официално стават съпруг и съпруга. Джейсън и Лиза имат две общи деца: 14-годишна дъщеря на име Лола, и син – 13-годишния Накоа-Уолф. Бонет е майка и на 33-годишната актриса Зои Кравиц, чийто баща е музикантът Лени Кравиц. Според източника на Hollywood Life децата на двойката са „очевидно развълнувани“, че родителите им отново са заедно: „Всички наистина се надяват, че този път ще успеят да накарат нещата да проработят“. Ние също!

Някогашната семейна идилия: Джейсън Момоа, Лиза Бонет и децата им

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти