Любов като на кино: Джей Ло и Бен Афлек с целувка за сбогом на летището

Дженифър Лопес и Бен Афлек продължават да трогват феновете с любовта си и моментите, в които не се стесняват да я демонстрират пред камерите.

Двойката беше забелязана на летището в Лос Анджелис вчера, когато Джей Ло излетя с частен самолет. Преди да се качи на борда, двамата бяха снимани да се прегръщат и целуват преди раздялата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jlo Fan (@ben_jen4ever)

Двойката ще трябва да се раздели за кратко тази есен, тъй като снимат филми в различни страни. Източник на “E!News” разказа миналия месец, че звездите се срещат често през уикендите, докато Лопес снима предстоящия си трилър „Майката“ за Netflix във Ванкувър.

„И двамата снимат през седмицата, но се срещат винаги, когато е възможно“, разкри източникът. „Правят графиците си така, че да могат да бъдат сигурни, че се виждат на всеки няколко дни. Нещата между тях са страхотни и те остават посветени на връзката си. Заети са с проектите си, но също така намират време да бъдат заедно.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jlo Greece (@_jlo.gr_)

Двойката също така продължи да прекарва време със семействата си по време на есенните празници. На Хелоуин те се присъединиха към бившата съпруга на Бен Афлек – Дженифър Гарнър, в Малибу за „Пакост или лакомство“ с всичките си деца: близнаците на Лопес – Макс и Еми (13), и децата на Афлек и Гарнър – Вайълет (15), Серафина (12) и Самюъл (9).

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините >>>

Според сп. “People” петте деца са си станали много близки, откакто Дженифър и Бен са започнали да замесват и семействата във връзката си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @planetjlo

„Всички се разбират и фокусът винаги е върху децата. Дженифър, Бен и Дженифър Гарнър искаха децата да имат невероятен Хелоуин. Децата са приятели и искаха да ходят на обиколка за лакомства заедно“, разказа източник на изданието.

Двойката започна отношенията си през юли 2002 г. и се сгоди през ноември, но отложи своята сватбата дни преди датата през септември 2003 г. Те отмениха годежа си през януари 2004 г., а за първи път след това бяха забелязани заедно през април тази година. Малко преди това Афлек се раздели с актрисата Ана де Армас след едногодишна връзка, а Лопес прекрати взаимоотношенията си с бейзболиста Алекс Родригес, за когото беше сгодена.

Бен Афлек и Дженифър Лопес на премиерата на „Последният дуел“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти