Дъщерята на Уитни Хюстън още се бори за живота си

Боби Кристина Браун
Снимка: Getty/Images

Близките на единствената дъщеря на известната американска певица и актриса Уитни Хюстън - 21-годишната Боби Кристина Браун, отрекоха информацията, че са били изключени животоподдържащите ѝ системи.

В четвъртък британският вестник "Дейли мейл" съобщи, че дейността на главния мозък на Боби Кристина напълно е спряла да функционира. По тази причина е било взето решение бъдат изключени животоподдържащите системи, на които е момичето.

"Ако трябваше да опровергаваме всяка невярна информация в медиите, трябваше да го правим по 24 часа в денонощието.

"Новината" за изключванетож на Боби Кристина от животоподдържащите системи е невярна, както и повечето други съобщения в пресата", каза бащата на Боби Кристина – известният музикант Боби Браун. Сега той е с дъщеря си в болницата.

На 31 януари Боби Кристина бе приета в болница в Атланта, щата Джорджия, след като беше открита безжизнена във вана в жилището си.

Там 21-годишното момиче живееше със своя приятел Ник Гордън. Оттогава тя е в състояние на изкуствена кома. Причините за състоянието на Боби Кристина засега са неизвестни. В дома ѝ не са открити наркотици.

Новините за тежкото състояние на Боби Кристина дойдоха само седмица преди да бъдат навършени три години от смъртта на нейната майка, която също почина след удавяне в своята баня вследствие на свръхдоза.

Шесткратната носителка на наградата "Грами" бе намерена мъртва в банята на стаята си в хотел "Бевърли Хилтън" в Лос Анджелис на 11 февруари 2012 година.

Тя бе на 48 години. Според следователите, певицата е починалао от остра сърдечна недостатъчност след употреба на кокаин. Хюстън остави наследство от 115 милиона долара на дъщеря си.

Боби Кристина тежко понесе смъртта на майка си и на два пъти попада в болница с нервни кризи. Близките ѝ се опасяваха, че тя може да повтори съдбата на Уитни Хюстън. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти