Неузнаваема: дъщерята на Моника Белучи смая всички с дръзка визия

Дева Касел
Снимка: Instagram

Дъщерята на актьорите Моника Белучи и Венсан Касел, Дева Касел, изгря на корицата на списание "Gen V", като смая всички с дръзката си визия и сподели за какво мечтае през следващата година.

В интервюто за списанието красивата Дева разсъждава за уроците, които е научила от известните си родители. Бившите съпрузи Моника Белучи и Венсан Касел имат и по-малка дъщеря на име Леони, която е на 13 години.

„Те ме научиха винаги да гледам напред, винаги да се защитавам, винаги да бъда мила“, признава Дева.

"От тях знам и много повече неща, но въпросът е, че ме научиха как да се справям с неочаквани ситуации и да живея по собствените си правила, като винаги уважавам хората и средата, в която се намирам“, добави тя.

Тази година 19-годишното момиче, което се изявява като модел, направи своя актьорски дебют в италианския филм „Красивото лято“.

Дева сподели, че "наистина не е искала да бъде актриса" през по-голямата част от детството си, защото модната индустрия винаги я е интересувала повече, благодарение на влиянието на майка ѝ.

„Спомням си, че разглеждам модните списания и книги на майка ми, които тя държеше у дома, откакто се помня“, каза тя. „Всичко беше толкова поддържано и красиво. Знаех, че искам да работя в тази индустрия в някакъв момент от живота си, но определено не очаквах да я харесам толкова много и да си изкарвам прехраната по този начин.“

Навлизайки в модната индустрия обаче, девойката признава, че започнала да се интересува и от актьорството. Освен че участва във филма „Красивото лято“ тази година, предстои да я видим и в сериала на Netflix "The Leopard".

Дева се снима и за корицата на италианския "Vogue" заедно с прекрасната Моника Белучи през юли 2021 г.

И докато никой не се съмнява, че е наследила красотата на италианската звезда, на корицата на "Gen V" Дева изненада със смела и артистична визия с къса коса и интересен размазан грим.

123
Снимка: Instagram @genvmagazine

Гледайки към бъдещето, Дева споделя, че мечтае да създаде своя собствена модна марка и се надява да обиколи света до 30-годишна възраст.

Засега 19-годишното момиче има за цел една конкретна дестинация през 2024 г. – Япония – и се надява да опознае страната през новата година.

И въпреки че има известни родители и вече живее под светлината на прожекторите, тя има и своите нормални за възрастта цели: да прекарва повече време със семейството си и да получи шофьорска книжка.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти