Дъщерята на Майкъл Джексън проговори

Спекулациите, че тя не е биологична дъщеря на Майкъл Джексън надали някога ще утихнат
Снимка: Getty/Guliver

"Никак не ми е лесно", бяха думите на 14-годишната дъщеря на краля на попмузиката, които тя постоянно повтаряше по време на телевизионния разговор с водещата Опра Уинфри, като същият ще бъде излъчен до броени дни в САЩ.

Въпреки че от смъртта на нейния знаменит баща са минали почти три години, тя разказа, че болката от загубата му е все така ужасна.

Невръстната тийнейджърка сподели пред Опра, че има планове да се занимава с актьорско майсторство и ще участва във фентъзи лентата "Lundon's Bridge and the Three Keys", която се очаква да излезе на екран догодина.

Съвсем скоро обаче лелята на Парис, Джанет Джексън бе доста резервирана по отношение на филмовата кариера, която нейната племенница иска да преследва.

"Тя е още дете и е твърде рано да се захваща със сериозна работа. Парис е много интелигентно и силно духом момиче, но за мен шоубизнесът е тежка корона и аз не бих я връчила на никого, докато не навърши 18 години", коментира тогава сестрата на Майкъл Джексън.

Чрез ексклузивното интервю с едно от трите деца на изпълнителя на "Dirty Diana" Опра се надява да покачи зрителския рейтинг на своята кабелна телевизия "ОУН" ("OWN"), който бе отчетен като катастрофален през изминалите месеци, а загубите за медийната компания на Уинфри надхвърлиха 330 млн. долара.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти