Домът на Шер - много лукс и екзотичен полъх от Индия

Домът на Шер - много лукс и екзотичен полъх от Индия
Снимка: netinfo

Продължаваме виртуалните разходки из домовете на най-богатите и известните, а днес е ред на великата Шер и нейният дом в Лос Анджелис. Тя притежава огромен и доста екзотичен мезонет, чиито интериор е изцяло вдъхновен от индийската култура.

Шер твърди, че е будистка по вяра и това личи именно от интериора на апартамента.

Той представлява неудържима смесица от духовност и кураж, точно като нея самата. Жилището на звездата е „кацнало" високо над Града на ангелите. Самата Шер е поклонник и последовател на американския будист Пема Чодрон, така че, не е изненадващо, че двата етажа от този просторен мезонет са в индийска стилистика.

За обзавеждането на жилището си, певицата се е обърнала към своя приятел и интериорен дизайнер - Мартин Лорънс-Булард. Тя е искала "нещо етно, пикантно, романтично и в пастелни цветове". "Обичам неутралната палитра, особено за спалнята си, защото сред меки цветове се живее по-приятно", казва Шер.

Въоръжен с тези искания, Лорънс-Булард започва работата си като обединява съществуващите 12 стаи и свързва двата етажа с вита стълба. "Винаги съм искала апартамент, който има само една, но голяма спалня", казва звездата.

В действителност, нейният будоар, заема целия втори етаж и прилича на покоите на Клеопатра. В спалнята на Шер, която е с гледка към Малибу, има оригинално и доста голямо, дървено легло с антична индийска резба.

Дневната и луксозната баня на звездата са вдъхновени от двореца в Джайпур и се характеризират също с доста екзотична, дзен визия. Те се намират на основния етаж на мезонета, който тя я нарича "салон".

"Харесва ми да седя по турски, така че всички дивани в моите къщи имат изключително големи, меки възглавници. Предпочитам да седна на пода, отколкото на тесен диван", обяснява Шер вижданията си за удобно канапе, на каквото се радва в дома си.

Вижте снимки от дома на звездата в галерията ни ТУК >>>

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти