дженифър анистън дом
Снимка: Architectural Digest

Добре дошли в прекрасния дом на Дженифър Анистън!

Дженифър Анистън е от онези личности, които е невъзможно да не харесваме. Повече от 3 десетилетия пред камерата тя продължава да радва своите фенове и да опровергава филмовите критици. Може би Дженифър е единствената актриса, която участва в любимия ни сериал "Приятели", която успя да задържи своята кариера над повърхността и отвъд булото на популярните серии. 

Тя има невероятно чувство за хумор, винаги е здраво стъпила на земята и определено много харизматична. Можем с часове да изброяваме качествата на Анистън, които обожаваме, но нека се спрем на това, което харесваме най-много у нея - тя има невероятен вкус. И доказателство за това е домът ѝ в Bel Air. 

Днес, благодарение на най-големия портал за архитектура Architectural Digest, имаме възможност да разгледаме тази уникална по рода си къща, която носи спортния винтидж шик на Дженифър и любовта към тъмната кожа и моторите на съпруга ѝ Джъстин Теру. 

"Ако не бях актриса, щях да стана дизайнер. Обожавам този процес. Има нещо изключително магично  в подбора на тъканите и довъшителните дейности."

Това сподели Анистън по повод ремонта и интериорните решения в имението, с което двамата със съпруга ѝ се сдобиха през 2011 година за 22 милиона долара. Анистър и Теру направиха опит да се установят трайно в Манхантън, но безбройните папараци около дома им не позволяваха на двойката да има нормален и спокоен живот в града. 

Актрисата решава да наеме интериорния дизайнер Стивън Шейдли и с негова помощ успява да преобрази имението. Акцентира се върху естествените материали - камък, бронз и дърво. Така домът на Дженифър е не само луксозен, но и излъчва уют и топлина. Самата тя определя стила с едно изречение: "Старият свят се среща с новия!" 

дженифър анистън дом
Снимка: Architectural Digest

Разгледайте невероятния дом на Дженифър Анистън, Джъстин Теру и техните кучета в Bel Air ТУК. ►►►

дженифър анистън дом
Снимка: Architectural Digest

Още интересни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти