Димо Алексиев се оказа Рицарят в „Маскираният певец“

Талантливото изпълнение на хита на „Уикеда“ - „А ние с Боби двамата пием кафе“ не успя да осигури място на Рицаря на сцената на „Маскираният певец“ занапред. Зрителският вот определи свалянето на доспехите му, а разследването на детективският панел „удари на камък“, когато под маската се оказа актьорът Димо Алексиев. Изненадата бе голяма за всички детективи – и за тези от панела, и за тези пред малкия екран, защото името на актьора до този момент не бе свързвано с близо 100-килограмовите рицарски доспехи.

Димо Алексиев
Снимка: NOVA

Звездата от сериала на NOVA „Откраднат живот“, който рядко се впуска в различни изяви освен на театралната сцена и в киното, безспорно ще се нареди сред най-неочакваните участници в бляскавото шоу. Димо Алексиев сам определи участието си като предизвикателство, особено когато е трябвало да оправдава отсъствията си от вкъщи:

„Беше изключително трудно да опазя тайната, особено от жена ми. Доста лъжи се наложи да измисля, за да не разкрия, че участвам в това шоу. Искам да пожелая успех на всички останали маски“, сподели той минути след като маската му падна.

Повече за участието на Димо Алексиев в шоуто зрителите ще научат в понеделник, 30 септември, когато той ще бъде ексклузивен гост в „Здравей, България“.

Димо Алексиев
Снимка: NOVA

Мистерията около участниците във формата предизвика сериозни реакции в социалните мрежи, където почитателите на предаването не спират да коментират изпълненията на участниците и след края на ефира. Всяка седмица авторът на най-интересния коментар, публикуван на страницата на „Маскираният певец“ във Фейсбук, ще бъде награждаван. Спечелилият „Детектив на седмицата“, както го обявиха водещите Рачков и Зуека, ще има възможността да изживее магията на формата на живо и да подкрепи своите фаворити.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Маскираният певец (@maskiraniat.pevec) on

Маската на Рицарят е третата, която бе разкрита – припомняме ви, че първите отпаднали бяха Иван Звездев и Джулиана Гани. Остават още 13 невероятни персонажа, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях. Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ - събота (05.10) от 20:00 ч. само по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook и Instagram страница на шоуто.  

 

Още за "Маскираният певец":

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти