Диетата на Кейт Мидълтън за перфектна фигура

37-годишната Кейт Мидълтън, херцогинята Кеймбридж, успява да запази зашеметяваща фигура през всички етапи от живота. Даже след третата си бременност, тя бързо възвърна добрата си форма. Как го прави?

Според изданието Instylemag, в случаите, когато на Кейт и се налага бързо и ефективно да свали килограми, тя използва диетата „Дюкан“, която е възхвалявана от много знаменитости, но бе подложена на сериозни критики от лекарската общност през последните години.

Благодарение на тази диета, Кейт бързо успя да възвърне нормалното си тегло след браждането на третото и дете.

т
Снимка: iStock

Според вътрешни на кралския двор лица, които се позовават на източници, близки с херцогинята, закуската на Кейт е шейк направен от смляно Йерба мате, спанак, зелена салата, кориандър, боровинки и спирулина.

т
Снимка: iStock

През останалата част от деня менюто на Kейт се състои от пресни зеленчуци и плодове, и храни съсдържащи полезни мазнини (като мононенаситени мазнини съдържащи се в авокадото, ядките, маслините и зехтина) и чисти протеини.

т
Снимка: iStock

Основното правило в диетата на Кейт е приема на прости храни.

т
Снимка: iStock

Разбира се, освен стриктния хранителен режим, Мидълтън се занимава редовно със спорт.  

т
Снимка: iStock

Тя няма личен треньор, но това не й пречи ежедневно да бяга в парка или да прави кардио в залата и да тренира с дъмбели и гири.

т
Снимка: iStock

Според Instylemag, любимото упражнение на Кейт е планк в различни вариации за страничните коремни мускули, корема и гърба.

т
Снимка: iStock

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти