Диана Димитрова - влюбена във вълците, влюбена в живота

ас
Снимка: EVA

В един студен декемврийски ден Диана Димитрова качи на раменете си истински вълк - чехословашки вълчак, както е названието на породата, на име Черок.

Самата тя е влюбена във вълците и в новия брой на EVA ще разберете защо.

Актрисата с големи, топли очи и леко меланхолична усмивка влезе в редиците на хитовия български сериал на NOVA "Откраднат живот" в ролята на д-р Огнянова и спечели сърцата не само на феновете, но и това на суровия (и секси) шеф на болницата доц. Банков (Юлиaн Вергов).

Освен актриса, Диана е и великолепен художник, и автор на две детски книги, а от януарския брой на EVA ще разберете още много за нея - с кого споделя таванското си любовно гнездо, защо не е ходила две години на училище, кой е личният ѝ тотем, какво прави след полунощ и защо обича да предизвиква живота.

diana dimitrova
Снимка: EVA

Една малка част от интервюто на актрисата за EVA можете да прочетете сега:

Нощна птица ли си?

Да, но не съм сова, а съм вълк. Бял вълк. Това е моят личен тотем. Понякога дори на снимачната площадка ми се случва да отворя прозореца и да започна да вия. По този начин освобождавам енергия, отприщвам се.

Но не обичам клубовете, ако за това питаш. Когато написах първата си детска книга „Влад“ и се опитах да ѝ намеря издател, ми казаха, че е много бутикова и никой няма да я купува. Затова си я издадох сама, със собствени средства и трябваше да си намеря бързо някаква работа.

diana dimitrova
Снимка: EVA

Работих един месец като хостеса в клуб. 90% от младите хора се друсат – това е впечатлението ми от месеца ми като хостеса. Много грозни неща видях – момичета красиви, направени, а излизат, влачейки се по земята... Не ми хареса този свят. Белият вълк излиза веднъж на три месеца и обикаля баровете, това е.

Добре де, а къде са мъжете? Как се вместват в картинката?

Няма ги.

Да бе да!

 
Публикувахте от Списание EVA в 2 януари 2018 г.

Защо така никой не успява да се вмести!

Ами поразчисти малко драконите, кактусите, котараците, вълците...

Или просто трябва да се появи черният вълк, който да укроти белия. Кандидати много. Аз не съм меркантилна, не искам да ми се помага в кариерата, финансово... Карат ме да излизаме вечер, не вярват, че не си падам по това. Обяснявам им, че рисувам, те не разбират и така.

Прочетете останалата част от интересното интервю с Диана Димитрова в списание EVA. 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти