Диамантен пръстен и още бебета: Маколи Кълкин и Бренда Сонг са сгодени

Маколи Кълкин и Бренда Сонг са готови да си кажат „да“!

Двойката, която от дълги години е заедно, вече е сгодена. В понеделник Сонг беше забелязана да излиза в Бевърли Хилс с огромен диамантен пръстен на ръката си. Новината идва почти година след като през април Сонг роди сина им Дакота.

Кълкин и Сонг, които се запознават на снимачната площадка на филма Changeland в Тайланд, се срещат от четири години. Те държат връзката си предимно в тайна, но Кълкин намекна още през август 2018 г. по време на подкаста The Joe Rogan Experience за желанието си да има деца с бившата звезда на Дисни някой ден.

„Ще направя няколко бебета“, каза звездата от „Сам вкъщи“, когато беше попитан дали иска деца. „Тази е добра, така че вероятно скоро ще ѝ направя няколко бебета. Искам да кажа, че определено тренираме.“

„Ще имам няколко хубави бебета. Тя е азиатка, така че ще имам мънички, малки азиатчета. Ще бъде очарователно - един куп Шон Ленъни, който тичат из къщата, това е, което търся“, добави той, визирайки сина на покойния Джон Ленън и Йоко Оно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brenda Song (@brendasong)

Дакота, роден с тегло 3 килограма и 100 грама на 5 април в Лос Анджелис, е кръстен в чест на сестрата на Кълкин, Дакота, която почина през 2008 г.

Сонг не е споменала за годежа, нито е споделила снимки на Дакота в социалните си мрежи, но спомена за него в публикация от ноември, в която двойката е облечена в екипировка на Лос Анджелис Рамс и позира с талисмана на отбора. В заглавието Сонг написа: „Много малко неща могат да ни накарат да излезем от къщи и да се отдалечим от сина ни“.

6 годежни пръстена, за чиято история не подозирате

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти