Детска радост в двореца и три тоалета в един ден за Меган Маркъл

кралско семейство
Снимка: WENN/Getty

Вчера Кралските военновъздушни сили отпразнуваха век от създаването си, а тържественият ден завърши с полет на стотина самолета над Бъкингамския дворец.

Повечето погледи бях вперени в небето, но някои все пак успяха да забележат полуприкритото присъствие на принц Джордж и принцеса Шарлът. Докато по-големите членове на кралското семейство наблюдаваха авиошоуто от балкона на двореца, децата на херцога и херцогинята на Кеймбридж успяха да зърнат самолетите през прозорците на Бъкингам.

кралско семейство
Снимка: Getty

Джордж и Шарлът видимо се радваха на събралата се пред двореца тълпа и полета над нея, което не е учудващо, най-вече предвид обичта на принца към хеликоптерите, за която Кейт Мидълтън е разказвала преди.

 

След честванията по повод годишнината на военновъздушните сили принц Хари и Меган Маркъл се отправиха на двудневно посещение в Дъблин, където кацнаха със самолет в същия ден. Изданието HELLO! съобщава, че херцогът и херцогинята на Съсекс пътуват с екип от 11 членове.

Сред тях е фризьор, за когото Меган е платила със собствени средства, както практикува и Кейт Мидълтън преди това. Той ще се грижи за съвършенството на косата ѝ по време на всички събития, сред които лятно градинско парти в резиденцията на британския посланик.

кралско семейство
Снимка: Getty

Цялостният външен вид на Маркъл е поверен на стилиста Джордж Нортууд, чието дело беше прическата ѝ по време на вечерния прием за сватбата на актрисата през май. Херцога и херцогинята на Съсекс са придружавани и от лични асистенти, които им помагат със заетия график, заедно със секретари, прес агенти, секретар и фотограф.

За пристигането в Дъблин и срещата с министър-председателя на Ирландия - Лео Варадкар, Меган беше избрала дълга зелена рокля Givenchy, съчетана с чанта Strathberry Mid, а Хари – тъмносин костюм и бяла риза.

кралско семейство
Снимка: Getty

След обиколка в сградата на правителството и градините около него двойката посети и градинско празненство в дома на британски посланик. Там херцогът и херцогинята се срещнаха с ирландци - представители на изкуството, спорта, социалното предприемачество и военното дело, а принц Хари изнесе реч.

Третото за деня събитие Меган Маркъл посети с тоалет №3 – черна коктейлна рокля Emilia Wickstead, чанта и обувки в същия цвят. С избора си на дреха от новозеландската дизайнерка херцогинята показва, че не таи негативни чувства след коментарите на Уикстед към булчинската ѝ рокля.

кралско семейство
Снимка: Getty

Миналия месец медиите публикуваха изказвания на Емилия Уикстед, според които сватбената дреха на херцогинята прилича на един от моделите на дизайнерката. Според думите ѝ роклята е „oтпусната“, а прическата на булката не трябва да има падащи кичури. По-късно Емилия Уикстед отрече коментарите в пресата и отправи комплимент към вида на младоженката.

Вижте още снимки от посещението в Ирландия в нашата галерия >>>

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти