Деси Банова разкри защо децата ѝ носят еднакви имена

"Много съм щастлива и заредена. Това, което може да ти даде едно бебче, не може никой друг", коментира Деси Банова-Плевнелиева в първото си телевизионно интервю след раждането за предаването "На кафе".

Два месеца след като стана майка за втори път, едно от най-известните лица на NOVA e в перфектна форма.

"Аз кърмя, а кърменето помага за фигурата на жената. Освен това се храня здравословно, правя упражнения с бебето и общо взето съм много активна", сподели Банова за това как е възвърнала бързо добрата си форма.

Тя роди второто си дете на 1 октомври. Момченцето носи красивото име Йоан. Любопитен факт е, че и двете деца на Деси Банова са кръстени на св. Йоан.

"Винаги съм харесвала това име и за момче, и за момиче. В началото много се чудех, защото наистина е малко странно Йоанна и Йоан, но го споделих с Росен и той много го хареса", разказа щастливата майка.

Каката на бебето също е била много щастлива, че то ще носи нейното име. 

"При различни посещения и във Франция, и в Германия, влизайки в катедрала, първото нещо, което виждах, беше св. Йоан. Най-интересното е, че Йоан се роди на 1 октомври, когато се чества св. Йоан Кукузел и всъщност той си дойде с името", разказа още Банова.

Тя смята, че има Божия намеса в избора на това име.

Цялото интервю можете да видите във видеото по-горе.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти