Дейвид Фърниш не е искал да обиди Мадона

Дейвид Фърниш не е искал да обиди Мадона
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 Дейвид Фърниш - съпругът на Елтън Джон, се извини за нападателните си думи, които отправи от страницата си във Фейсбук към Мадона.

Той явно е бил разстроен от факта, че Златен глобус за най-оригинална песен към филм получи саундтракът към ленатата на Мадона W.E., а не парчето "Hello, Hello", което е композирано от сър Елтън Джон за филма Gnomeo & Julie .

Фърниш не използва особено ласкави думи, за да изрази недоволството си от присъдената на кралицата на попа награда, но сега казва, че думите му са били изопачени и от мухата е станало слон.

"Уау! Каква буря в чаша вода!" е коментарът на Дейвид отново във Фейсбук по повод реакциите на изказванията му.

"Думите ми са били преувеличени, аз просто много харесвам песента към Gnomeo & Julie. За протокола искам да кажа, че аз вярвам, че Мадона е невероятен творец и че аз и Елтън й желаем много успех на премиерите на филма й, които предстоят през следващите седмици."

Самата Мадона не показа, че е наранена от думите на Фърниш, а по-скоро изрази надеждата си, че Елтън Джон и партньорът му няма да развалят отношенията си с нея в бъдеще.

"Той (Елтън Джон, бел. ред.) и друг път ми се е ядосал, така че не знам какво ще стане. Дано да ми проговори през следващите години. Той е невероятен, аз го обожавам и със сигурност ще спечели редица други награди", е коментарът на певицата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти