Дани Миноуг "на крачка" от смъртта

Дани Миноуг пристига на светско парти в Лондон, септември 2011 г.
Снимка: Getty/Guliver

40-годишната австралийска изпълнителка Дани Миноуг е прекарала кошмарни часове във въздуха на съвсем скорошен полет от Мелбърн до Сидни.

По-малката сестра на Кайли Миноуг разказва, че самолетът, в който е пътувала, е бил ударен от мълния.

"Видях много ясно светкавицата от мястото, на което седях. Бях шокирана и си помислих, че с мен е свършено. Но никой от останалите пътници не изглеждаше разтревожен, което ми се стори доста странно", коментира преживяванията си Дани.

Всъщност това не е първият самолетен инцидент с певицата. Преди две години тя летяла от Англия до Австралия и се оказало, че самолетът има сериозен проблем с кацането.

"Беше много облачно и пилотът не можеше да види пистата. Самолетът удари земята като камък, но за наше щастие всичко приключи благополучно", спомня си изпълнителката.

В момента Дани е жури в австралийското тв шоу за таланти "Australia's Got Talent", а преди това няколко години бе в състава на журито на британското музикално риалити "Екс Фактор" ("X Factor"). В личен план тя е майка на 2-годишен син от вече бившия си приятел Крис Смит, който е бивш ръгби играч и настоящ модел.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти