Принцеса Даяна би била „ужасена“ от враждата между Уилям и Хари

Това е въпрос, който безброй кралски последователи са си задавали: Ако принцеса Даяна беше жива днес, какво би помислила за тази бъркотия между синовете ѝ, братята принц Уилям и принц Хари?

В скорошен епизод на подкаста „Под спаси кралицата“ на The Mirror Мортън казва, че „няма съмнение“, че тя би била ужасена от това, че Уилям и Хари са се забъркали в тази емоционална плетеница.  Тя винаги ми е казвала по многобройни поводи, че Хари е крилото на Уилям, че той е второто момче, родено в кралското семейство. Тя дори погледна към миналото и посочи, че повечето членове на кралското семейство имат просто момиче и момче като принцеса Маргарет или две момичета като кралица Елизабет, кралицата майка.“

Даяна виждаше в по-малкия си син опора за по-големия си син, който един ден ще наследи трона и всички възходи и падения, които съпътстват заемането на висшата длъжност.

„Тя наистина чувстваше, че Хари е там, за да подкрепя Уилям в една много самотна работа“, казва Мортън. „Тя трудно би приела това, че те не общуват, поне не публично“.

Мортън също казва, че вижда Даяна в по-малкия ѝ син, особено когато херцогът на Съсекс веднъж се появи на кралски ангажименти преди оттеглянето си като работещ кралски служител през януари 2020 г.

„Принц Хари беше и е природно надарен“. "Той и съпругата му имат харизма и това не може да се отрече. Хората наистина реагират на тях по много положителен начин, когато се срещнат с него. Очевидно е, че има много негативизъм около поведението им и политиката им, но Хари винаги е бил човек, който се свързва с хората. И когато видя Хари да коленичи с ръка около някое дете, просто гледам Диана. Това те връща 25-30 години назад."

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти