Даяна и Данчо от „Един за друг“: „Осъзнахме, че не трябва да даряваме цялата си любов само на децата“

даяна йордан един за друг
Снимка: Личен архив

Днес ви срещаме с Даяна и Данчо – edna от най-усмихнатите двойки, които видяхме в предаването „Един за друг“, за да разберем как ги промени участието във формата и какво научиха за любовта си.

***

Участието в предаването промени ли взаимоотношенията ви и ако да – как?

Тя: Участието ни в „Един за друг“ ни направи по-сплотени и по-задружни! Толкова време заедно не сме били от 8 години, защото всеки работи и нямахме толкова време да се отдадем един на друг. 

Благодарение на „Един за друг“ аз осъзнах, че не трябва да дарявам цялата си любов само на децата, а и на Данчо!

Определено това промени в мен, сега Данчо е на преден план.

Той: Осъзнах, че много добре работим в екип и определено нещата се получават по-добре! „Един за друг“ ме научи, че трябва да обръщам повече внимание на Даянка и да бъда по-романтичен, тогава всичко ще е перфектно, защото тя го заслужава!

Кое неподозирано качество за човека до вас успя да ви разкрие форматът?

Тя: Неподозираното качество, което открих в Данчо, е, че може да бъде романтичен, макар и това да не е в негов стил. 

Видях в негово лице един мил и загрижен съпруг, показващ колко е горд с мен, той никога не е показвал такива емоции за тези 9 години! Чувството е неописуемо! Благодаря на „Един за друг“, че ми показа една друга страна на моя съпруг! 

Той: Даяна показа, че е много по-борбена, отколкото аз си представях, че е много екстремна и определено никога не би се отказала от каквото и да е!

Аз знаех, че е упорита и инатлива, но не чак до такава степен! Определено съм много горд с нея!

Любим цитат от книга/стихотворение или заглавие на филм, който най-добре описва връзката ви?

Тя: „Да имаш къде да се прибереш – това е дом. Да имаш кого да обичаш – това е семейство. Да имаш и двете – това е благословия.“ – Дона Хеджис

Той: В деня ми - светъл и огромен 

при мене просто влезе ти.

И как копнеех да догоня

пленителните ти черти.

От изворите на душата

аз слушах чисти гласове.

Не бе ни странница, ни свята,

дошла от други светове,

а колко красота и нежност

звучеше в простия ти глас.

И колко ужаси метежни

векът изсипа върху нас!

Но ние, влюбени и живи,

вървим през този труден свят,

вървим — и слънцето ни слива

със вечния си кръговрат.

Петте неща, без които една връзка не може?

Тук и двамата са единодушни: Една връзка за да е успешна, трябва и двамата да гледаме в една посока и да има подкрепа, компромиси, уважение, доверие и време за нас двамата, то тогава всичко ще бъде прекрасно.

Няма как да няма търкания в семейството, при нас най-вече са за битовизми, но когато седнем и поговорим, тогава всичко се решава лесно и с любов! 

Участието ви в предаването приключи, но ние сме сигурни, че най-хубавите мигове в живота ви тепърва предстоят! Какво си пожелавате да ви се случи в най-скоро време?

Тя: Най-хубавите неща тепърва ни очакват, с нетърпение чакаме нашата мечта да стане реалност! Това е нашата къща, която ние и децата чакаме с много трепет и вълнение! Пожелаваме си здраве и късмет, защото няма ли здраве, всичко е безмислено, за всяко нещо трябва и частица късмет, за това си пожелаваме само това! Любовта я имаме, нека никога не угасва пламъка ѝ! 

Той: И двамата с Даянка работим много, ежедневието ни е много забързано, пожелавам си в най-скоро време да избягаме на някое екзотично място, само ние и децата!

И за финал – „Един за друг“ сте, защото...

Тук отново са единодушни: Ние сме Един за друг, защото се познаваме до болка, само с поглед разбираме какво му има на другия! За 9 години съвместен живот ние създадохме едно прекрасно, здраво и сплотено семейство! Ние винаги преследваме една и съща цел и винаги виждаме подкрепата един от друг! Още преди да влезем в най-любовното предаване „Един за друг“, ние знаехме, че сме такива, но сега го доказахме! Благодарим на най-невероятното предаване, че ни позволи да изпитаме тези незабравими мигове! 

Разгледайте снимки на прекрасната двойка в нашата галерия:

Даяна и Данчо от „Един за друг“: усмихнати, чаровни и много влюбени

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти