Да паднеш от смях: Яна Маринова със забавен гаф на премиерата на „Диви и щастливи“

Диви и щастливи
Снимка: Диви и щастливи

Яна Маринова сподели забавен момент в личния си профил в Instagram от премиерата на най-новия филм с нейно участие „Диви и щастливи“. Голямата галапремиера в София събра повече от 1500 човека, които запълниха цялата зала в едно от големите столични кина.

Бляскавата галапремиера на „Диви и щастливи“ >>>

„Искам да благодаря на всички наши фенове и приятели за любовта, която ни дават и за положителните оценки, които получихме за работата си“, споделя Яна Маринова, която се превъплъщава в една от главните героини в лентата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Яна Маринова (@yanamarinova17) on

Талантливата актриса реши да покаже и един забавен момент от премиерата. На видеото, споделено от Яна, се вижда, че тя и нейни колеги от продукцията се нареждат за снимка.

Бляскавата галапремиера на „Диви и щастливи“ >>>

Вместо да кажат „зеле“ преди снимката обаче, Луиза Григорова, Асен Блатечки и Деян от Д2 изненадват Яна, като се оригват „в синхрон“. Маринова избухва в смях, но без да иска залита и... пада. Към видеото Яна Маринова пише следното: „Каскада на живо. К'во да направя, случва се на всеки...“

Историята, която режисьорът Мартин Макариев и операторът Андрей Андреев умело пресъздават в „Диви и Щастливи“, се ражда на 8-ми март. Тогава Яна Маринова кани сценаристът Борислав Захариев да напише сценарий за смелата и борбена жена, която има нужда от повече самочувствие, за да постигне мечтите си и да намери своето щастие.

Диви и щастливи
Снимка: Диви и щастливи

Името „Диви и Щастливи“ е идея на Луиза Григорова-Макариев и екипът радушно я подкрепя, защото историята се развива като екшън комедия за лудостта, която се крие във всеки от нас. Приятелството и жертвоготовността са в основата, споделят от екипа, а посланието - че човек трябва да се бори за мечтите си, но и да бъде готов за последствията от действията си. „Диви и Щастливи“ е най-гледаният български филм за 2019 година по резултати от първия уикенд на филма в кината.

Бляскавата галапремиера на „Диви и щастливи“ >>>

Диви и щастливи
Снимка: Getty

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти