Да готвиш с Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

За онези от вас, които си мислят, че edna херцогиня не може да готви, нека оставим на Кейт Мидълтън да опровергае тази грешна представа.

Вчера тя посети Градината на крал Хенри – пространство в Лондон, което насърчава градинарството, отглеждането на храна и био разнообразието. За неофициалното събитие Кейт Мидилтън беше заложила на небрежен шик с черни боти, връхна дреха от туид и дънки в маслинено зелено.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Херцогинята на Кеймбридж участва в работилница за засаждане на растения и правене на пица. Второто беше повод Кейт Мидилтън да си поговори с няколко малки готвачи, които херцогинята разпита за любимите им топинги, докато тя самата не се притесни да омеси тесто и изцапа ръцете си с брашно.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

За най-приказливото от децата в клипа долу, Патрик, любимият сос е със сирене и краставица, за какъвто Кейт не е чувала (както и ние), но пък разбираме, че хергоцинята много харесва сред съставките да има бекон.

Когато едно от момчетата я пита дали може да види принц Джордж и принцеса Шарлът, Кейт Мидълтън отговори, че двамата много биха се зарадвали да бъдат на нейно място, за да правят заедно пица.

Отличен въпрос дойде от малко момиче, което се поинтересува дали кралица Елизабет Втора обича пица. Оказва се, че херцогинята не знае, но обеща да я попита следващия път, когато я види.

Вижте още снимки от събитието в галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти