Д-р Захариева от „Откраднат живот“: Обмислям да напусна болницата

Д-р Биляна Захариева е изправена пред труден избор
Снимка: NOVA

Велина Томова

Знаете ли кога един филм е истински успешен? Когато започнете да наричате актьорите не с истинските им имена, а с имената на героите от филма. Когато сутрин обсъждате разпалетно серията от предишната вечер така, сякаш става дума за истински ваши познати. 

Ето затова смятаме "Откраднат живот" за успешен сериал - защото образите му ни развълнуваха толкова, че не спираме да обсъждаме нараненото его на Калин, дилемите на Биляна, тъмната страна на д-р Генадиев-старши. 

И решихме да направим интервю не с актьорите, а с героите. Да разберем повече затова, което се случва в главите им - на Биляна, на Александър, на Калин. 

Ето какво ни отговори д-р Биляна Захариева, чудесно изиграна от актрисата Радина Думанян. Заради бурното развитие на действието през новата седмица, някои от въпросите вече имат нови отговори, но и в истинския живот е така - верните отговори днес се оказват неправилни утре... 

Каква беше първата ви мисъл, като разбрахте, че Калин е стерилен?

В главата ми настъпи хаос от чувства, мисли и намерения... Усещам разрухата и не знам дали искам да я спра.

Животът ви изглежда много подреден, но явно нещо ви липсва. Какво има д-р Василев, което Калин няма?

Не съм осъзнавала, че нещо ми е липсвало, докато съдбата не ме срещна с Алексанър. Общуването с него ми носи усещане за закрила, уют и спокойствие. За разбиране.

Забелязвам напоследък в колко различни посоки гледаме с Калин... Подценява уменията и качествата като анестезиолог, а в личен план все по-често се чувствам като инструмент в ръцете му. Поведението му ме отчуждава...

Александър ме вдъхновява като лекар. В работата си той е точно такъв, каквато аз искам да бъда - внимателен с пациентите, безусловно всеотдаен и смел във взимането на решения. Той ми помага да се преоткривам непрекъснато, да погледна на себе си по нов, непознат за мен начин.

Как се живее с такава деспотична майка?

Трудно. Аз съм зрял човек, а тя непрекънато се вмъква в решенията, които ми предстоят да взема. Постоянно дирижира всичко, което правя, и невероятно много се меси в личния ми живот.

Каква всъщност е причината да сте с Калин, щом откровено „сте изстинала“ към него и не виждате бъдещето си с него?

Не отсъждайте толкова лесно...Въпреки своя нарцисизъм и самовгледаност на моменти, Калин е мил и грижовен. Той е интелигентен, със страхотно чувство за хумор. Освен това е и много добър хирург.

Преди да срещна Александър бях свикнала да не излизам от рамките, в които са ме поставяли. И винаги да залагам на сигурното и в личен, и в професионален план.

Възпитанието, което съм получила от родителите си, е силно консервативно и винаги съм знаела, че чувствата не са най-добрия съветник. Срещата ми с Александър напълно срина тази моя представа за света и ме постави в положение, в което съм готова на всичко, за да преоткрия себе си.

Наталия пречка ли е или стимул да спечелите д-р Василев? Те все пак изкараха цяла седмица заедно. Това не ви ли отказва?

Ще се боря за Александър. Знам, че той е човекът. Въпросът е как и кога ще събера смелост да го направя.

А ако се разделите с Калин, няма ли да се наложи да напуснете и болницата?

Обмислям го, но нима бягството някога е решавало проблемите?

Кой кой е в „Откраднат живот“

Любовниците са разкрити, нови изпитания за всички

Тест: Кой герой от "Откраднат живот" си ти?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти