Чичото на Кейт Мидълтън: „В нея няма и капчица злоба, Меган е актриса и манипулаторка”

Голдсмит меган маркъл кейт мидълън
Снимка: Getty

Гари Голдсмит, чичото на Кейт Мидълтън, сподели за изданието Daily Mail своето лично мнение за разкрията и обвиненията по време на скандалното интервю с Хари и Меган Маркъл, което бе излъчено на 7 март.

Напомняме, че по време на разговора с американската водеща Опра Уинфри бяха разкрити неочаквани детайли за взаимоотношенията между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Херцогинята на Съсекс обясни, че въпреки новините, посочващи обратното, именно херцогинята на Кеймбридж я е разплакала през седмицата преди сватбата ѝ с принц Хари през май 2018 г. Вижте повече ТУК >>>

Гари Голдсмит защитава племенницата си и е категоричен:

„Нищо не може да ме накара да повярвам, че Кейт е разплакала Меган.”

„Познавам Кейт от малка и мога да ви уверя, че в нея няма капчица злоба. Просто не е в природата ѝ”, коменира още чичото на херцогинята.

30 кралски скандала, които разтърсиха монархията

„Тя е прекрасна и външно, и вътрешно. Ако някой си е показал ноктите, това вероятно е Меган. Кейт щеше да се опита да запази мира. Ще се боря за честта ѝ до последния си дъх. Тя е най-удивителният човек, когото съм срещал.”

55-годишният брат на майката на херцогинята не вярва на нито едно обвинение:

„Когато Меган се присъедини към кралското семейство, аз се радвах за Хари. Като цяла Великобритания и аз смятах, че бракът им е съвършен. Но това, което се случи после, e плачевно.”

„Не обвинявам Меган. Тя е холивудска старлетка. Не можеш да се сърдиш на тигъра за това, че отхапва главата на овцата. Обаче не вярвам на нито една нейна дума. Тя е актриса и знае как да манипулира аудиторията си.”

По негови думи Меган умишлено е задълбочавала конфликта между братята:

„Принц Хари беше лицето на благотворителна организация на психично здраве. Къде беше той през цялото време? Като неѝн съпруг той трябваше да ѝ предложи подкрепата и помощта, от която се нуждае.”

„Той е старши офицер, който е бил на бойно поле. Би трябвало да може да защитава себе си и жена си. Не може да твърди, че обича семейството си, след като наранява всички, които го обичат. Не правиш крачка назад от живота ти като публична личност и източник на медийно внимание, за да "хвърлиш на пътя" баба ти и цялото ти семейство в телевизионен ефир. Защо направи всичко това? Кралското семейство не дискриминира по раса, пол и възраст. То е морален компас.”

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Това не е първият път, в който Гари Голдсмит се изказва открито и никак ласкаво по адрес на принц Хари и Меган Маркъл. През октомври миналата година в публикация, която вече е изтрита, чичото на Кейт нарича Хари и Меган "мъпети" и им казва "да млъкнат". Той критикува херцозите на Съсекс и заявява, че "ламтят за внимание". Припомнете си повече ТУК >>>

Прочетете още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти