Честито! Сантра разкри, че ще става майка

Колко хубаво! След няколко месеца семейството на Сантра ще се увеличи с още един член.

Щастливата новина съобщи самата певица по време на разговора ѝ с Мон Дьо за предаването по NOVA „Събуди се“ днес и с очарователна снимка в социалните мрежи:

Описанието към поста гласи:

Няма по-хубаво време от годината, в което да споделя с вас голямата новина🎁
Скоро ще станем трима....👩‍❤️‍👨👶🏻

Новината изненада приятно всички нас, особено защото българската певица избягва да издава подробности за личния си живот. Самият Мон Дьо я представя като жена, издигнала крепостни стени около света си:

Тя винаги е била кралица на собствения си замък. Сега за първи път ще отвори широко вратите му, а от там, вместо луди нощи, безкрайни купони и веселие, ще излязат разочарования и болки. Белези, които са изгорили душата й. Рани, които все още кървят. Бесове, които са като урагани. Зад високите зидове се крие детето, чийто свят е опустошен от раздялата на родителите му. Момичето, което никога няма да може да поиска прошка от покойната си баба. Жената, която познава раздиращата болка от загубата, но и опияняващата нежност на любовта.

Вчера Сантра съобщи на последователите си в Instagram, че е „дала най-откровеното и лично интервю“, което е давала някога. Признаваме си, че днес го изслушахме с притаен дъх и думите ѝ ни накараха да се трогнем и да се замислим над истинските неща в живота. 

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете още за предстоящата 2022-ра година:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти