Честито! Гал Гадот роди бебе №4

Гал Гадот роди момиченце за четвърти път. Актрисата публикува изненадващ пост в социалните си мрежи вчера, разкривайки радостната вест. 

Звездата от Wonder Woman не беше обявила, че е бременна и поради тази причина за нейните фенове беше неочаквано да попаднат на тази новина.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

„Моето сладко момиче, добре дошла“, сподели 38-годишната Гадот в Instagram. „Бременността не беше лека и я изкарахме. Ти донесе толкова много светлина в живота ни. Отговаряш на името си - Ори, което означава „моята светлина“ на иврит. Сърцата ни са пълни с благодарност. Добре дошла в къщата на момичетата. Татко също е много готин.“ 

Гадот се омъжи за Джарон Варсано през 2008 г. Оттогава двойката работи по разширяването на семейството си. Те посрещат на бял свят дъщерите си Алма през 2011 г., Мая през 2017 г. и Даниела през 2021 г.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

„Обичам да раждам“, казва веднъж Гадот. „Бих го правила веднъж седмично, ако можех. Толкова е вълшебно. И винаги си слагам епидурална упойка, честно казано, така че не е болезнено. Само в момента, в който почувстваш, че създаваш живот, това е невероятно.” 

Тя също каза, че предпочита да запази семейния си живот „колкото е възможно по-личен“. Актрисата не е споделяла никакви снимки от бременността преди раждането на Ори. 

За последно Гадот участва в шпионски екшън трилър на Netflix през 2023 г. Следва да я видим като злата кралица в „ Снежанка“ на Дисни, който ще излезе през 2025 г., с Рейчъл Зиглър, която ще бъде принцесата. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти