Честит рожден ден на очарователната водеща Ани Цолова

Честит рожден ден на очарователната водеща Ани Цолова
Снимка: Момчил Христов

Ани Цолова е родена е на 17 април 1975 г. в Плевен.

Завършва Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Започва журналистическата си кариера като репортер в „Канал 3“, а след това преминава в „bTV новините“.

Работи като водещ на сутрешния блок на телевизия „bTV“ първоначално в екип с Николай Бареков. След като Бареков напуска bTV през ноември 2009 г., Анна Цолова води блока дълго време сама или с някой от репортерите на „bTV новините“.

За кратко време ѝ партнира Димитър Павлов, който е избран за водещ на предаването от зрителите, но той поема по нов път като водещ на предаването „Комисията Павлов“. От юни 2010 г. тя си партнира с Виктор Николаев.

От началото на септември 2013 г. Анна Цолова и Виктор Николаев стават част от сутрешния блок на NOVA "Здравей, България".

Към момента Ани, заедно с Виктор Николаев, са се превърнали в лицата на NOVA, които задават логичните въпроси, да бъдат в постоянен диалог със зрителя, да търсят истината и да не я спестяват на никого. Вярвайки, че мисията им е да бъдат коректив, двамата поставят начало на деня с безкомпромисни въпроси по злободневни теми и динамични разговори с интересни събеседници.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти