Честит рожден ден, Джулия Робъртс

Джулия Робъртс е сред любимите ни актриси. Много талантлива, лъчезарна, красива и земна.

Харесваме я още от „Хубава жена“, от чиято премиера минаха (дръжте се) 26 години!

За нея Джулия получи номинация за Оскар, но истинския ѝ триумф дойде 10 години по-късно с "Ерин Брокович", която беше наградена от Академията за Най-добра главна женска роля.

От дългия списък с филми, в които е участвала, се опитваме да махнем онези, които не са чак толкова популярни и да ви изброим само най-хубавите, но си даваме сметка, че Джулия всъщност няма слаби филми.

„Версия Пеликан“ (1993), "Сватбата на най-добрия ми приятел" (1997), "Нотинг Хил" (1999), "Булката беглец" (1999), двете части на „Бандата на Оушън“, където си партнира с Брад Пит и Джордж Клуни, „Яж, моли се и обичай“ (2010)...

Толкова много филми, които си заслужава да гледаме по още един път, нали. И всички те озарени от разкошната усмивка на Джулия и неподправения ѝ чар.

Точно днес (28 октомври) усмивката й ще грее още по-ярко, защото празнува няма-да-кажем-кой-поред рожден ден.

Вероятно ще го отпразнува с втория си съпруг – операторът Даниел Моудър и трите им деца – Хенри и близнаците Хейзъл и Финиъс. Преди известно време имаше слухове, че се развеждат, но за сега няма нищо официално, така че се надяваме семейната хармония да е възстановена. 

А на нас не ни остава нищо друго, освен да се порадваме на някои от най-бляскавите ѝ моменти на червения килим в нашата галерия >>>

Джулия Робъртс крие ролите от децата си

Джулия Робъртс: Животът сред 30 е блаженство

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти