Булчинската рокля на Мегън Маркъл е готова и е добре скрита в замъка Уиндзор

Мегън Маркъл кейт мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Темата, за това с каква рокля ще извърви пътя до олтара Мегън Маркъл на 19-ти май, сякаш няма изчерпване. До момента имаше множество спекулации за дизайнера, на който е заложила бъдещата съпруга на принц Хари. Най-сетне стана ясно, че красивата рокля ще бъде дело на Ralph & Russo, британската модна къща, която направи и роклята на актрисата за обявяването на годежа ѝ с принца.

Ralph & Russo са добре познати със своята любов към бродериите и силуетите, които извайват фигурата. Стана ясно още, че Мегън е приключила с всички проби и роклята вече е напълно готова. Тя ще се пази на безопасно място в замъка Уиндзор до деня на сватбата, когато Мегън най-сетне ще може да я облече.

Снимка: netinfo

Все пак има още една стъпка, която трябва да бъде завършена преди Мегън да облече роклята. Според кралска традиция, кралицата трябва да даде своето одобрение и да каже дали роклята е подходяща за кралска сватба, както и да одобри самите дизайнери на роклята още в ранния етап на нейното създаване. 

Според източници, Мегън ще покаже роклята на кралицата по-късно тази седмица за финално одобрение, а това е знак на признателност към монарха. Кейт Мидълтън също трябваше да получи одобрението на Елизабет Втора за своята булчинска рокля, която бе дело на Alexander McQueen.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Човекът, който със сигурност не трябва да вижда роклята на булката преди сватбата, е принц Хари. Той предпочита да спази тази традиция и не е настоявал да знае каква е роклята, която ще облече Мегън Маркъл.

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти