Бритни Спиърс ще бъде освободена! Баща ѝ доброволно се отказа от попечителството

Бритни Спиърс
Снимка: Getty

Бащата на Бритни Спиърс официално се съгласи да се оттегли доброволно от попечителството върху финансовото състояние на дъщеря си, предадоха световните информационни агенции, цитирани от БТА и Vesti.bg.

Историята накратко за неразбралите: От една година в публичното пространство се обсъжда наложеното пълно попечителство над Бритни Спиърс, което не позволява на изпълнителката да води нормален самостоятелен живот. Тя започна съдебна процедура, целяща да лиши баща ѝ от спорното попечителство, което му дава контрол върху нейните финанси, и да го замени с независим счетоводител. 

Отстраняването на Джейми Спиърс е нещо, за което от дълго време настояват почитателите ѝ, които дори организираха кампания в нейна подкрепа под надслова "Освободете Бритни".

Повече за шокиращите разкрития можете да прочетете тук:

Разкритията на Бритни Спиърс за пълното попечителство над нея

От съдебните документи не става ясно кога бащата ще престане да бъде попечител и да отговаря за състоянието на певицата, възлизащо на около 60 милиона долара. 

"Доволни сме, че господин Спиърс и адвокатът му внесоха документи, че той може да бъде отстранен от попечителството", заяви адвокатът на певицата Матю Роузънгарт.

Адвокатът Матю Роузънгарт определи решението на Джеймс Спиърс като "голяма победа за Бритни Спиърс и още една стъпка към справедливостта".

Бритни Спиърс остава под контрола на Джоди Монтгомъри, която с решение на съда отговаря за медицинските и личните дела на поп звездата.

Засега певицата не е коментирала решението на баща си да се откаже от попечителството.

Как се промени Бритни Спиърс през годините

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти