Искри между бивши: Бритни Спиърс отговори на провокация на Джъстин Тимбърлейк

Откакто Бритни Спиърс разкри най-мрачните моменти от живота си в своята автобиографична книга „Жената в мен“, хиляди нейни почитатели започнаха да коментират колко жестоки са били медиите и нейните близки към нея през годините.

Едно от най-шокиращите признания на поп принцесата беше, че се е наложило да направи аборт под натиска на бившия си приятел Джъстин Тимбърлейк.

Бритни Спиърс Джъстин Тимбърлейк
Снимка: Getty

В книгата си Бритни разсъждава още колко зле се е отнесъл той с нея при раздялата им и как е намеквал за изневяра от нейна страна, пропускайки своите собствени прегрешения.

Тогава много хора призоваха Джъстин да се извини по някакъв начин на бившата си приятелка за отношението, което е имал към нея.

Е, наскоро той като че ли изрази мнението си по въпроса. Но определено не по начина, по който някои фенове на Бритни се надяваха.

Вчера в интернет се появи видео на Тимбърлейк от концерта му в Ню Йорк, в което той казва: „Бих искал да използвам възможността да се извиня на... абсолютно никого, по дяволите.“

@britneyplanetitalia Justin Timberlake seemingly shades Britney Spears while performing tonight in NYC #britneyspears #justintimberlake #perte #fyp #britneyarmy #britneyspearsfan ♬ suono originale - Britney Planet Italia

Това изказване веднага бе разтълкувано като категоричен отказ на Джъстин да се извини за каквото и да било на своята бивша.

Малко преди този концерт, Бритни Спиърс похвали новите песни на Тимбърлейк „Selfish“ и „Sanctified“, като същевременно се извини за част от написаното в мемоарите си от 2023 г. „Жената в мен“, пишейки: „Искам да се извиня за някои от нещата, за които писах в моята книга. Ако съм обидилa някого от хората, на които искрено държа, дълбоко съжалявам.“

Бритни Спиърс Джъстин Тимбърлейк
Снимка: Getty

Сега обаче тя изглежда е решила да отвърне на провокацията на Джъстин Тимбърлейк и написа в Instagram:

„Казаха ми, че някой говори гадости за мен по улиците!!! Искаш ли да пренесем въпроса в съда или ще се прибереш плачейки при майка си, както направи последния път ??? Не съжалявам !!!"

В мемоарите си Спиърс описва подробно неуспешния си романс с Тимбърлейк, разкривайки за първи път, че е забременяла от него и е направила болезнен и опасен аборт у дома. Двамата бяха златната двойка в шоубизнеса от 1999 до 2002 г.

Бритни Спиърс Джъстин Тимбърлейк
Снимка: Getty

Вследствие на нейните признания, армията от фенове на Бритни отмъсти на новия сингъл на Джъстин, „Selfish“, избутвайки нейната песен със същото заглавие от 2011 г. до върха на класациите.

Как поведението на Бритни вероятно е скандализирало гостите и управата на престижен хотел, можете да разберете от видеото от "На кафе" горе.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти