Бритни Спиърс: Ограбена или разорена?

Във видео в Инстаграм Бритни Спиърс твърди, че бижутата й са откраднати. Изпълнителката на Toxic пише под видеото, публикувано в неделя:

„Както виждате, всичките ми бижута са откраднати. Трудно е да си купя нови, защото съм уплашена, че и те ще изчезнат. Така че вече си купувам евтини имитации, но е трудно за мен, защото някои от бижутата бяха правени специално за мен.

Странното в цялата история е, че полицията, която е потърсена за коментар от американското издание Page Six, твърди, че сигнал за взлом или кражба в имението на Спиърс не е получавано. Представителите на звездата също не коментират темата публично.

Въпреки предполагаемата кражба с взлом, Спиърс публикува два видеоклипа, в които се появява в добро настроение, като в единия споменава, че иска да си направи пиърсинг на езика.

Това обаче не е първият път, в който изпълнителката подозира, че е ограбена. Page Six ексклузивно информира през август 2021 г., че Спиърс се е обадила в полицията, за да съобщи за кражба в нейното имение Thousands Oaks, Калифорния, където тя все още живее.


„Тя се обади и искаше да съобщи за някакъв вид кражба“, казва тогава капитан Ерик Бушоу, служител за връзки с медиите от офиса на шерифа на окръг Вентура.

Когато екипът пристига на място и се свързва с охраната й, те казват, че г-жа Спиърс е решила, че не иска да подава доклад в този момент.

Миналия месец източници казват на Page Six, че приятелите на Спиърс са загрижени за нея, тъй като се твърди, че тя е похарчила състоянието си от 60 милиона долара след прекратяването на нейното попечителство.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти