Британското кралско семейство благодари на всички, празнували сватбата

Меган и Хари сватба
Снимка: Getty

Британското кралско семейство благодари на всички, празнували или гледали сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

"Благодарим на всички, който дойдоха в Уиндзор, и на тези, които ни следяха от Великобритания, Общността и света", написа кралското семейство в Twitter.

Благодарностите бяха разпространени късно вечерта, докато Хари и Меган бяха на частен прием, даван от баща му принц Чарлз.

Дворецът Кенсингтън не разпространи информация за него, но на снимките се вижда че Меган Маркъл, която вече е херцогиня на Съсекс, носи пръстен с голям аквамарин, принадлежал на майката на Хари, принцеса Даяна.

На приема тя булката се появи и с втора рокля - отново бяла, но този път с голи рамене, дело на дизайнерката Стела Маккартни.

Повече от 6 млн. туита бяха пуснати в интернет за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл от 22.00 ч. по Гринуич в петък до 23.00ч. в събота, съобщи АФП. В деня на сватбата на по-големия брат на Хари - принц Уилям през 2011 г. броят им беше само 1 821 669.

Най-препращаният туит е на Меган Маркъл като тийнейджърка пред Бъкингамския дворец, заедно с нейна снимка от деня на сватбената церемония.

Виж още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти