Британският принц Филип претърпя операция, възстановява се добре

Британският принц Филип претърпя операция, възстановява се добре
Снимка: netinfo

Деветдесет и шест годишният принц Филип, съпруг на кралица Елизабет Втора, се възстановява удовлетворително бързо в болницата след извършената операция по смяна на тазобедрената става. Това съобщи днес Бъкингамският дворец, цитиран от осведомителните агенции.

Филип, който носи титлата херцог на Единбург, постъпи във вторник в болницата "Крал Едуард VII" в Лондон, която по правило се използва от членовете на кралския двор. Пациентът ще остане в болницата още няколко дни. "Той се чувства удобно и е в добро настроение", добавиха от двореца.

Снимка: netinfo

Принцът се оттегли през август от обществени прояви, като се пошегува, че не е в състояние "да стои прав повече". Той не придружи 91-годишната си съпруга на църковна служба миналия четвъртък поради проблеми с тазобедрената става.

Снимка: netinfo

Филип пропусна и неделната служба за Възкресение в църквата "Свети Георги" в Уиндзор, която по традиция се посещава от кралското семейство.  Внукът му принц Хари и американката Меган Маркъл ще сключат брак следващия месец именно в тази църква в западен Лондон.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти