Брадли Купър вече не изглежда така: актьорът се появи неузнаваем с дъщеря си в Дисниленд

Брадли Купър
Снимка: Getty

Брадли Купър беше забелязан заедно с дъщеря си в Дисниленд през почивните дни, но не само детето му предизвика заглавия.

44-годишният актьор и 2-годишната Леа де Сен се забавляваха на различни атракциони в калифорнийския парк на Дисни. На кадрите отпреди няколко дни виждаме един доволен татко и щастливата му дъщеря на въртележки, влакчета и лодки.

Друго, което прави впечатление, е драстичната промяна във външния вид на Брадли Купър. Освен че косата му е скъсена и стилизирана в ретро прическа, актьорът е без брада, която е заместена от мустак.

Новият вид на Брадли Купър най-вероятно се дължи на следваща роля, а гледайки списъка с предстоящите му филми, предполагаме, че причината е филмът “Nightmare Alley”(„Алея на кошмарите“) на Гийермо Дел Торо. Той е римейк на лентата от 1947 г. и разказва за мошеник, който влиза в комбина с психиатър, за да измъква пари от жертвите си.

Друго предположение е “Atlantic Wall”, където се очаква Брадли да играе американски войник от Втората световна война, който остава на вражеска територия във вечерта на десанта в Нормандия на 6 юни 1944 г.

Актьорът последно направи промяна във визията си заради ролята на небрежния рок музикант Джаксън Мейн в „Роди се звезда“, но сегашният му вид е нещо, което преди не е опитвал - нямаме търпение на видим крайния резултат!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти