Брад Пит ще продуцира филм за секс скандала с Харви Уайнстийн

Брад Пит ще продуцира филм за секс скандала с Харви Уайнстийн
Снимка: netinfo

Продуцентската компания "План Би" на актьора Брад Пит и "Анапурна пикчърс" са придобили правата за заснемането на филм, проследяващ историята на двете журналистки от "Ню Йорк таймс", съобщили първи за сексуалните деяния на скандалния холивудски продуцент Харви Уайнстийн.

Зад разкритията за Уайнстийн, довели до разтърсилия Холивуд секс скандал и появата на движенията #Аз също и "Времето изтече", стоят журналистките от "Ню Йорк таймс" Джоди Кантър и Меган Туохи.

Снимка: netinfo

Преди броени дни двете дами бяха отличени с награда "Пулицър" в категорията за журналистика, след като първи разкриха деянията на Харви Уайнстийн през октомври м.г. Кантър и Туохи си поделиха приза с Ронан Фароу - сина на Уди Алън и на Мия Фароу, който няколко дни по-късно излезе с подобна публикация в "Ню Йоркър".

Харви Уайнстийн беше обвинен в сексуални посегателства от десетки жени, сред които холивудски звезди от ранга на Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу.

Снимка: netinfo

По времето, от което датират отправените от Полтроу обвинения, актрисата е приятелка на Брад Пит, чиято компания ще продуцира филма за падението на Харви Уайнстийн.

По ирония броени дни след като двете журналистки правят скандалните разкрития за продуцентаУайнстийн заявява за "Холивуд рипортър", че твърденията им са толкова "изпипани", че е готов да купи правата за претворяването им във филм.

Снимка: netinfo

Междувременно в. "Дейли стар" съобщи, че според букмейкърите от "Бетфеър" фаворит за ролята на Харви Уайнстийн в предстоящия филм е актьорът Джеф Даниълс, следван от Джеймс Франко, Джона Хил, Дуейн Джонсън, Джордж Клуни, Том Ханкс, Сет Роугън, Хю Грант и Хю Джакман.

Най-малка вероятност да се превъплъти в образа на скандалния продуцент има за актьора Кевин Спейси, който също изпадна в немилост, след като беше обвинен в сексуални посегателства от редица мъже.

Снимка: netinfo

Припомнете си:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти