Брад Пит се среща с "брилянтен" университетски професор

брад пит
Снимка: Getty/Gulliver

Брад Пит е все още необвързан, но се оказва, че може би в живота му има нова и много интересна жена, с която е възможен романс. Актьорът прекарвал все повече време в компанията на Нери Оксман, изтъкнат архитект и професор в престижния Масачузетски технологичен институт.

Двамата са се запознали покрай архитектурен проект на университета (самият Пит е запален любител на архитектурата и има своя фондация, строяща жилища за хора в нужда). За сега двамата са само приятели, но определено се радвали на компанията си. 

нери оксман
Снимка: Getty/Gulliver

Брад и Нери си допаднаха на секундата, защото споделят една и съща страст към архитектурата, дизайна и изкуството, споделят източници. За момента приятелството им би могло да се определи по-скоро като професионално, а не романтично, защото и двамата са твърде предпазливи, но е факт, че Брад е запленен от нея и иска да прекарват повече време заедно.

Източници, близки до актьора, споделиха, че Брад и Нери наистина са само приятели за момента, но тя е изключителна жена и Пит я харесва.

42-годишната Нери Оксман има докторска степен по дизайн и е професор по медийни изкуства и науки към Масачузетския технологичен институт.

Снимка: netinfo

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти