Брад, новата ти жена прекали! Никол Потуралски публикува озадачаваща снимка

бранджелина
Снимка: Getty

Дами и господа, признаваме си, че тази статия я пишем със свито сърце. Защото явлението "Бранджелина" ни вълнува още от самото начало, а събитията, които разтърсиха холивудските среди в последните няколко седмици и дадоха повод на много зли езици да бълват отрова, няма как да ни оставят равнодушни.

Ще започнем от фактите, които ни разстроиха. После ще разкажем предисторията.

Вижте тази снимка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy people dont hate 🧡🧡🧡

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Красива жена в градина. Описанието на снимката гласи "Щастливите хора не могат да мразят"

Това е Никол Потуралски, новата жена до Брад Пит. Снимката е от френския замък "Шато Миравал" и е публикувана на 15 септември.

Не виждате нищо нередно? Продължавайте да скролвате.

Бранджелина е една от най-емблематичните холивудски двойки. Връзката им започва като вулкан, продължава като торнадо и приключва като цунами. 

Сключват брак на 23 август 2014-та година във Франция, имението "Шато Миравал" (да, правилно сте прочели). Анджелина е с класическа бяла рокля, а дългият ѝ воал е изрисуван с рисунки на шестте им деца.

Разделят се през 2016-та, а след дълъг процес на договаряне финилизираха официално развода си миналата година. И тъкмо когато всички бяхме почти убедени, че най-после са изгладили отношенията помежду им, идва голямата бомба.  

Анджелина Джоли изглежда зашеметяващо на премиерата на „Господарка на злото 2“

Новината за новата жена до Брад Пит, която ви съобщихме преди почти месец, провокира вълни от негативни реакции. И в това навярно няма нищо изненадващо. Може би защото мистериозната дама е с почти 30 години по-млада от него? Че отива на романтична почивка в спиращото дъха имение „Шато Миравал” навръх годишнината от сватбата му с Анджелина Джоли? Или пък че е омъжена за 68-годишен собственик на луксозен ресторант, от когото има 8-годишен син? Избирайте си аргумент по ваш вкус, няма да сбъркате.

"Брад знаеше отлично какво върши, когато реши да заведе Никол в имението, където се венчаха с Анджелина, и то точно в същия ден. Той знаеше, че тя ще реагира по някакъв начин, но това не значи, че се интересува от чувствата ѝ", споделят източници.

Всеки има право да лекува самотата си така, както намери за добре. Няма да съдим. Но няма да крием и изненадата ни от факта, че Брад избира точно този момент и това място, за да работи върху личния си живот пред погледите на папараците (чието присъствие там не е изненада за никого).

Първо, борбата за родителските права продължава. На 10 август Анджелина обяви, че иска съдията по делото да се оттегли, защото има съмнения за намесени лични интереси. Така този сигнал доведе до по-нататъшно забавяне на делото. И междувременно актрисата търси луксозни имоти в Лондон, за да осигури по-спокойна среда за децата.

Второ, миналата есен Брад и Анджелина се бориха в съда за собствеността на същия този френски имот, който струва 67 милиона долара. И все още не е ясно кой ще получи замъка.

Лео ди Каприо и Брад Пит заедно по червения килим в Кан

Та да се върнем на многозначителното "Щастливите хора не могат да мразят."

Под снимката виждаме коментар, който гласи: "Ако е така, защо тогава с Брад мразите Анджелина? Не думи, а действия трябват, момиче."

Самата Потуралски отговаря от официалния си профил: "Не мразя никого."

Тук се въздържаме от коментар, защото сме възпитани млади дами и сме изкоренили цинизмите от речника си. Просто вместо заключение ще кажем, че добра репутация се гради цял живот, но понякога е необходима една погрешна крачка, една чаша уиски, един съвет от Лео ди Каприо или една моделка с разклатена самооценка, за да те направи за смях. А на нас въобще не ни е смешно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти