Брад, Лео и Марго отново заедно: вижте червения килим на най-горещия филм това лято

Имало едно време
Снимка: Getty

Куентин Тарантино и екипът на „Имало едно време в Холивуд“ върнаха Града на ангелите в лятото на ’69 г. на снощната премиера на филма в Лос Анджелис.

Вижте снимки от събитието тук >>>

Това е първи общ филм на Брад Пит и Леонардо ди Каприо и девети в кариерата на Тарантино, който не крие, че „Имало е едно време в Холивуд“ може да е последната му творба.

Имало едно време
Снимка: Getty

„Чувствам се късметлия да бъда актьор, който е успял да работи дълго време“, сподели Леонардо снощи, а Брад Пит разказва за образа на Лео във филма: „Героят му е много забавен. Той подхвърля някои от най-добрите лафове, които съществуват във филм.“

Лентата, която си спечели 7-минутни аплодисменти на крака в Кан тази пролет, разказва за повратната година, когато Златната ера на Холивуд е към края си, а Лос Анджелис губи невинността си.

Имало едно време
Снимка: Getty

„Имало едно време в Холивуд“ проследява залязващата звезда Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) и неговият дубльор Клиф Буут (Брад Пит), чиито пътища ще се срещнат с актуалната тогава звезда Шарън Тейт (Марго Роби), убита от последователи на Чарлс Менсън (Деймън Хериман).

Вижте снимки от събитието тук >>>

У нас филмът пристига по кината на 16 август.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти