Близнаците на Джулия Робъртс и Дани Модър на 17: вижте снимките, които двойката публикува

Джулия Робъртс и Дани Модър отпразнуваха рождения ден на близнаците си Хейзъл и Финиъс, които в неделя навършиха 17 години. Холивудската двойка не пропусна да отбележи празника и чрез социалните си профили.

54-годишната актриса публикува бебешка снимка на децата си в Instagram, към която написа: „17-те най-сладки години в живота ми“.

52-годишният оператор Дани Модър сподели по-скорошен кадър на двете си деца. Към снимка, на който близнаците се хранят у дома, облечени в дрехи с логото на Жената чудо, той сподели: „Тези разбойници стават на 17 днес. Благодаря ви, че ми помагате да бъда баща“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

По-рано тази година Хейзъл направи първата си поява на червен килим по време на Филмовия фестивал в Кан.

Хейзъл бе заложила на винтидж стил от 90-те години с жълта дантелена рокля и черни обувки тип Мери Джейн. Баща ѝ, оператор на премиерния за фестивала филм “Flag Day”, носеше класически черен смокинг.

Вижте снимки на Хейзъл и Дани от събитието в галерията тук >>>

Джулия и Дани се женят през 2002 г. Двамата са родители и на 14-годишния Хенри.

През 2018 г. Джулия гостува в епизод на подкаста Goop, където сподели колко е щастлива от избора си да се омъжи, предават от Entertainment Tonight.

„Просто става по-дълбоко и по-сложно“, сподели Джулия за брака си през годините. „Когато си млад, се влюбваш и си казваш: „О, да, ще се оженим, ще си построим къща и ще имаме деца“, и всички тези неща, за които мечтаем, но не знаеш дали ще харесате същия диван и не знаеш дали той например няма да поиска хавлии с шарки. Тогава, разбира се, по-големите неща са свързани с това дали ще бъдете родители по балансиран и философси начин. Просто няма как да узнаете тези неща, докато не започнете да ги правите, а ние сме толкова щастливи, че има някаква необяснима хармония в начина, по който правим нещата, защото ги вършим по различен начин... но има нещо взаимно, което носи целия смисъл на света.“

Джулия добавя още: „Най-доброто решение, което съм вземала през целия си живот, беше да се свържа с Дани Модър.“

Красиви баби, дъщери и внучки

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти