Благородният Джордж Клуни е подарил по 1 милион на най-близките си приятели

Джордж Клуни вила Комо
Снимка: Getty/Images

Най-добър приятел си на Джордж Клуни? Получаваш 1 милион долара като подарък от него! Приятелството с известния актьор може да ти купи къща... буквално.

Един от най-добрите приятели на звездата, бизнесменът Ранде Гербер разкри, че през 2013 година Клуни не само е платил годишните данъци на 14-те си най-добри приятели, но е дал на всеки един от тях по 1 милион долара. 1 милион!

Ние сме група от приятели, наричаме се "Момчетата". Джордж ни се обади и ни покани всички на вечеря в дома си.

Когато отишли в къщата, момчетата забелязали, че на мястото на всеки един от тях ги чакало по едно черно куфарче, а Клуни се обърнал към тях със специална реч.

22 параграфа Джордж Клуни: 20 години след "Спешно отделение" актьорът се завръща към сериалите

Джордж Клуни
Снимка: Getty/Gulliver

Ранде, който е женен за Синди Крауфорд и е съдружник в компанията за производство на текила на Клуни, разкрива какво точно им е казал актьорът по време на тази вечеря.

Искам да знаете колко много значите за мен и колко сте важни. Когато дойдох в Лос Анджелис спях на диваните ви и съм изключително щастлив, че ви познавам. Аз нямаше да бъда това, което съм днес, ако нямах вас. Ето защо е изключително важно за мен, че все още всички сме живи и здрави и може да се събираме заедно. За мен е важно и да върна добрината, която ми сторихте и сега ще ви помоля да отворите куфарчетата си.

Вътре е имало сумата 1 милион долара, разпределена в банкноти от по 20 долара. Всеки един от 14-те му най-близки приятели е получил по 1 милион в онази вечер и всички са били в абсолютен шок.

Как изглеждат днес актьорите от "Спешно отделение"

Знам, че някои от вас преживяха тежки моменти, а други все още ги преживявате. Не искам да се тревожите за децата си, за таксите им в училище или университета, за изплащането на ипотеките, заявил им Джордж.

Джордж Клуни
Снимка: Getty/Gulliver

Единият от приятелите му работеше в бар на летището в Тексас, за да издържа семейството си, другият ходеше с колело на работа всеки ден. Тези момчета са помогнали на Джордж в миналото и сега той искаше да им се отблагодари, споделя Гербер.

Ранде, който е доста успешен предприемач, дръпнал Джордж настрани и му казал, че не може да приеме този жест, а Клуни заявил, че ако той не вземе милиона си, никой друг няма да получи своя. Така Гербер се съгласил да приеме подаръка и след това дарил огромната сума за благотворителност.

Ранде споделя, че това е същността на Джордж, той е изключително добър човек, който обича да се раздава за останалите. Оказва се, че година по-късно, точно на същата дата, на която е била вечерята, на която е стори това добро, Клуни се е венчал за Амал. Съдбата определено си знае работата!

джордж клуни амал клуни
Снимка: Getty/Gulliver

Направихте ли си вече нашия нов коледен ТЕСТ ТУК? Покажете ни любимите си коледни неща и ние ще ви разкрием как трябва да украсите коледната трапеза smiley

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти